gallery/facebook-icon
gallery/social

Jaarlijks Pilatesweekend op Terschelling

 

Rol je mat uit op de uit op dijk en geniet van het uitzicht op het wad. Je ruikt de zilte zeelucht en met een beetje geluk is de kolonie lepelaars in de buurt. Ideale omstandigheden om core-stability, balans, kracht- en lenigheidsoefeningen te doen. Dat is Beleef Pilates Buiten op Terschelling.   

Verder maak je een wandeling door de duinen voor een strandles, met als achtergrondgeluid het ruisen van de golven. Je kunt je verheugen op vier pilateslessen op inspirerende en wisselende locaties. 

 

Drie dagen lang leid ik je als geboren Terschellingse rond, om je de geheimen van het eiland te laten ontdekken. Op de fiets en te voet. En we maken een stiltewandeling bij zonsopkomst om samen met het eiland te ontwaken. 

 

Het pilatesweekend is kleinschalig, maximaal 10 personen. Om je tijdens de lessen goed te kunnen begeleiden en alle aandacht te kunnen geven. Je verblijft drie dagen in een stijlvol ruim vakantiehuis met prive-terras en zeer grote tuin. Het huis ligt direct aan de duinen, heeft twee woonkamers (Corona proof) en is voorzien van een ruime open keuken. 

Gastvrouw Elize verzorgt alle maaltijden en een kopje koffie/thee.   

 

 

Heb je belangstelling? De datum voor 2021 is begin december bekend.

beleefpilatesbuiten@gmail.com / tel: 06 - 53 79 12 49 

"Pilatesweekend op Terschelling. Fantastisch. Samen met 7 vrouwen waarvan ik er maar 2 kende een topweekend beleefd. Op bijzonder mooie plekjes pilatesles gehad, fietstochtjes, strandwandeling, lunch in de duinen, gezwommen in toch al beetje koude zee, een stilte wandeling smorgens vroeg naar het strand om de zon te zien opkomen. Het ontbijt en avondeten werd verzorgd. Echt een sportief verwenweekend. Bedankt meiden en in het bijzonder Yvonne, wat een goede organisatie."

 

~Dorien

Wat heb ik genoten van het pilatesweekend met Yvonne op mijn lievelingseiland Terschelling! Een prachtige fietstocht langs de leukste plekjes (Yvonne kent het eiland op haar duimpje) tot een stilte wandeling in de vroege ochtend door het bos dwars door de duinen en dan zittend op het strand de zon zien op gaan. Zo bijzonder, dat ga ik nooit meer vergeten! De fijne pilates lessen op de leukste plekken van het eiland, die zo goed aanvoelden. Eindelijk iemand die goed op je houding en oefeningen let en zo nodig bijstuurt of corrigeert. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de leuke gesprekken onderling, de goede verzorging met de lekkere maaltijden, het leuke huisje, de wijnproeverij, echt top. 
Ik geef mij hierbij al op voor volgend jaar! 

 

~Esther

Heerlijk verzorgd topweekend: Zowel de innerlijke mens als de fysieke mens werd goed verzorgd door Elize en Yvonne. Naast de pilateslessen hebben wij gefietst, gewandeld naar de zonopkomst, werd er gezwommen in de zee én geluncht in de duinen.

De pilateslessen konden buiten plaatsvinden, op verrassend bijzondere plekken op het eiland. Yvonne geeft op een prettige manier pilates met veel aandacht voor iedereen. Ze is duidelijk een zeer ervaren en kundige pilatesdocent. Ik heb een prachtig weekend gehad. Dank jullie wel, toppers!