Jaarlijks pilatesweekend op Terschelling

Tijdens het pilatesweekend kun je je verheugen op vier lessen. Een ervan is op de dijk bij het wad. Rol je mat uit en geniet van het uitzicht. van eb of vloed. Je ruikt de zilte zeelucht en met een beetje geluk is de kolonie lepelaars in de buurt. Ideale omstandigheden om balans, kracht- en lenigheidsoefeningen te doen. Werken aan je core-stability. Sterke, buik-rug, taille- en rompspieren. Dat is Beleef Pilates Buiten op Terschelling.

Verder maak je een wandeling door de duinen voor een les op het strand, met als achtergrondgeluid het ruisen van de golven en meeuwengekwetter. De andere twee lessen zijn op inspirerende locaties op fietsafstand van je vakantieverblijf. Een sportief weekend met ruimte voor ontspanning.

Drie dagen lang leid ik je als geboren Terschellingse rond, om je de geheimen van het eiland te laten ontdekken. Op de fiets en te voet. En we maken een stiltewandeling bij zonsopkomst om samen met het eiland te ontwaken.

Het pilatesweekend is kleinschalig, met maximaal 10 personen. Om je tijdens de lessen goed te kunnen begeleiden en alle aandacht te kunnen geven, of je nu veel ervaring hebt of een beginneling bent. Je verblijft drie dagen in een stijlvol ruim vakantiehuis met groot prive-terras en een enorme tuin. Het huis ligt direct aan de duinen, heeft twee woonkamers (Corona-proof) en is voorzien van een ruime open keuken.

Gastvrouw Elize verzorgt alle maaltijden met typisch Terschellinger producten en een kopje koffie/thee en glas wijn.

Pilatesweekend Terschelling 2022:

19 - 22 juni

Quotes
Quotes
Quotes
Quotes
Quotes
Quotes

Reviews

"Pilatesweekend op Terschelling. Fantastisch. Samen met 7 vrouwen waarvan ik er maar 2 kende een topweekend beleefd. Op bijzonder mooie plekjes pilatesles gehad, fietstochtjes, strandwandeling, lunch in de duinen, gezwommen in toch al beetje koude zee, een stilte wandeling smorgens vroeg naar het strand om de zon te zien opkomen. Het ontbijt en avondeten werd verzorgd. Echt een sportief verwenweekend. Bedankt meiden en in het bijzonder Yvonne, wat een goede organisatie."

- Dorien

"Wat heb ik genoten van het pilatesweekend met Yvonne op mijn lievelingseiland Terschelling! Een prachtige fietstocht langs de leukste plekjes (Yvonne kent het eiland op haar duimpje) tot een stilte wandeling in de vroege ochtend door het bos dwars door de duinen en dan zittend op het strand de zon zien op gaan. Zo bijzonder, dat ga ik nooit meer vergeten! De fijne pilates lessen op de leukste plekken van het eiland, die zo goed aanvoelden. Eindelijk iemand die goed op je houding en oefeningen let en zo nodig bijstuurt of corrigeert. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de leuke gesprekken onderling, de goede verzorging met de lekkere maaltijden, het leuke huisje, de wijnproeverij, echt top. 

Ik geef mij hierbij al op voor volgend jaar!

- Esther

"een sportief verwenweekend"

Heerlijk verzorgd topweekend: Zowel de innerlijke mens als de fysieke mens werd goed verzorgd door Elize en Yvonne. Naast de pilateslessen hebben wij gefietst, gewandeld naar de zonopkomst, werd er gezwommen in de zee én geluncht in de duinen.

De pilateslessen konden buiten plaatsvinden, op verrassend bijzondere plekken op het eiland. Yvonne geeft op een prettige manier pilates met veel aandacht voor iedereen. Ze is duidelijk een zeer ervaren en kundige pilatesdocent. Ik heb een prachtig weekend gehad. Dank jullie wel, toppers!

- Martine

"Zo bijzonder, dat ga ik nooit meer vergeten!"

⭐⭐⭐⭐⭐

Het was jezelf weer voelen door excellente pilates les door Yvonne , met ruimte voor ieders kunnen, status van gevorderden of beginnelingen, op een professionele ongedwongen manier, het was verbinding van een groep vrouwen die elkaar kenden en niet kenden, het was lachen, veel lachen, het was af en toe delen van een traan, verwend worden met heerlijk smakelijk gezonde voeding, jezelf tegenkomen in een stilte wandeling, ik kwam thuis en mijn beste vriendin zei, jeeeee Marg, je ziet er uitgerust en strakend uit, het heeft veel voor me betekend en zeker voor herhaling vatbaar wat mij betreft, of we deze keer overtreffen is niet belangrijk laat maar weer komen alle indrukken en belevenissen, dank je wel Yvonne dat dit kan, dat dit mag op dat plekje daar op Terschelling

- Marga Giele

Beleef pilates buiten. Maar dan mee met de boot naar Terschelling. Wat een bijzonder en prettige ervaring, zowel voor het eiland ( mijn eerste X)en voor de perfecte pilates week( top programma, Yvonne)! We hadden super weer en veel zon. Pilates, Yvonne zorgt ervoor dat ‘n ieder een uitdaging heeft, beginners en gevorderden. En de vrouwen, gelachen, gehuild wat een verbinding (ik denk voor het leven)krijg alweer een glimlach als ik dit schrijf! Top dagen en mooie herinneringen erbij.

- Anita

" wat een verbinding (ik denk voor het leven)"

Adres

Van Wassenaerweg 18
6862 ZD Oosterbeek

Contact

Tel. 06-53791249
beleefpilatesbuiten@gmail.com

Bedrijfsgegevens

KVK nr. 74220373
BTW nr. NL001859421B15